The Saturdays Fan '' New Album Headlines ''
http://i37.servimg.com/u/f37/14/17/36/36/w4yuyu10.jpg


The Saturdays Fan Club'a Hoşgeldiniz!
Eğer sitemize üyeyse hemen giriş yapın!
Üye değilseniz hemen üye olun!
İnanın pişman olmazsınız!
Frankie,Mollie,Vanessa,Rochelle ve Una'yla tanışın!
Forumumuz herkese açıktır!
The Saturdays ©️


The Saturdays Fan Team
 
AnasayfaAnasayfa  SSSSSS  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  The Saturdays Video The Saturdays Video  Bize UlaşınBize Ulaşın  Facebook SayfamızFacebook Sayfamız  DailymotionDailymotion  TwitterTwitter  
ZİYARETÇİLERE ÖZEL BİR BÖLÜM AÇTIK.ZİYARETÇİ DEFTERİNEGİTMEK İÇİN TIKLAYIN
BİZE ULAŞMAK İÇİN SADECE BURAYA BASMANIZ YETERLİ ! : BASIN
ONLY ENGLISH .FOREIGN COUNTRIES ONLY HERE PRESS HERE

Paylaş | 
 

 Jamelia ...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
nafe
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 781
Rep Sistemi : 8
Doğum Tarihi : 16/01/97
Kayıt tarihi : 26/07/09
Yaşın : 20
Nerden : İstanbul
Saturdays kızın : Vanessa
Burç : oğlak
Kişisel Mesajın : Ness.....

MesajKonu: Jamelia ...   Cuma Şub. 05, 2010 1:17 pm

Jamelia




Jamelia Niela Davis (Doğum : 11 Ocak 1981) İngiliz asıllı R&B Şarkıcı.Şarkıcılığa 1999 - 2000 yılında Drama adlı albümüyle giriş yapan Jamelia "Money" şarkısıyla büyük çıkış yakalıyarak MOBO ödülünü kazanmıştır. Ardınndan peş peşe çıkardığı albümlerle yükselişini devam ettirmiştir.2004 Yılında çıkarmış olduğu Single ile "Superstar" şarkısıyla Brit Ödülüne aday olmuştur.Son olarak çıkardığı 2007 yılında "Beware of the Dog" albümü ile Popjustice £20 Music Prize ödülünüde aday gösterilmiştir.2009 'da TBA albümüyle müzik piyasasına tekrar dönüş yapıyor.

Diskograf
Drama 2000
Thank You 2003
Walk With Me 2006
Superstar - The Hits 2007
TBA 2009
Ödül
MOBO Awards 2004
MOBO Awards 2004
MOBO Awards 2004
MOBO Awards 2004
Q Awards 2004
Urban Music Awards 2005
Eska Awards 2007
Urban Music Awards 2007
Aday
2004 Brit Awards
2004 Brit Awards
2004 Mercury Music Prize
2005 Brit Awards
2005 Brit Awards
2005 Brit Awards
2007 Brit Awards
2007 Popjustice £20 Music Prize
2007 MOBO Awards


Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://thesaturdays.withme.us
 
Jamelia ...
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
The Saturdays Fan '' New Album Headlines ''  :: Eğlence :: Diğer sanatçılar-
Buraya geçin: